Dra på seilferie til Kroatia med jentegjengen

Planlegger du og resten av jentegjengen å dra på ferie? Hva med å prøve noe uventet og spennende? Dere kan seile i Kroatia med moresailing.no og dra på et skikkelig eventyr. Det finnes ikke stort bedre måter å knytte bånd på enn å oppleve noe virkelig minneverdig sammen. Seiling i Kroatia er noe dere må oppleve sammen.

Velge og vrake

Det er nå enklere enn noen gang å gjøre drømmen om seileeventyret til en virkelighet.  Det finnes nemlig flere reisebyråer som nå tilbyr seileferier i Kroatia. Det tilbys seilaser for mange ulike målgrupper innen ulike rammer og med ulik varighet og omfang. Dere kan leie båt med eller uten mannskap ombord på seilasen. Dette er meget hendig dersom dere ikke ønsker å seile båten selv. Hvis dere derimot ønsker å seile selv, er det bare å kjøre på. Det tilbys nemlig opplæring og kursing i hvordan man seiler båtene.

Båten dere seiler med, kan være en yacht, en katamaran eller en av flere typer tradisjonelle seilbåter. Det finnes mange typer reiser som alle har ulike starthavner, endehavner og stoppesteder underveis. Her er det bare å velge og vrake. Uansett opplegg får dere garantert et vakkert eventyr med jevnlige innslag av krystallklart blått hav, fantastisk vær, bading, deilig mat, sjarmerende landsbyer og mange spennende mennesker. Øya Rab i Kroatia

Et eventyr kun for dere

En god nettside for å bestille en slik ferie, kan være moresailing.no. Her velger dere et opplegg skreddersydd for dere. Hvor mange er dere på reisen? Skal dere seile båten selv eller benytte mannskap? Hvor lenge ønsker dere  at turen skal vare? Her er det enkelt å bestemme dette og alle andre detaljer dere trenger å ordne i forbindelse med deres egne seileventyr. Dere kan også investere i eller kjøpe deres helt egne seilbåt. Denne kan dere leie ut videre til andre som ønsker å oppleve Kroatia på denne måten etter dere. Uansett blir seiling i Kroatia en uforglemmelig jentetur dere kan minnes og prate om i årevis etterpå, så her er det bare å ta steget. God seilas, jenter.

Scroll to top