Skjønnhetstrender i 2018

Det er vanskelig å si hva eller hvem som avgjør hvordan man må sminke seg for å oppnå skjønnhet, men det stemmer i hvert fall at det forandrer seg fra år til år.

Etter at sosiale medier gjorde sitt inntog for noen år siden, er det mange bloggere eller «influencere» som har stor innflytelse på hva som er trendy i skjønnhetsbransjen. For mange er det ikke interessant å følge noen trend, de har sin egen stil som de holder seg til og trives med det. Andre igjen liker å følge det som er på mote og nye trender, og noen av dem som er hete nå i 2018 er:

  • glossy glitter-look
  • langt hår med store bølger
  • naturlige øyenbryn
  • vite tenner med dentway.no

 

Noen vil synes det er spennende å påføre huden sin ekstra glans, som for eksempel gloss eller glitter. Med glossy hud framstår den mye sunnere og glinsende, men det kreves en ren hud på forhånd også. Glitter påføres ofte på de samme områdene, og da går det an å bruke både glitter, highlighter-pudder og strobingkrem. Resultatet vil bli hud som får et spesielt utseende.

Glitrende lepper ser også ut til å bli hett, da de kanskje vil se veldig innbydende og spennende ut. Det finnes både leppestift som har innebygd glittereffekt, og spesielt leppeglitter for å påføre separat. En trend hos influencere i Norge.

 

Håret og øyenbrynene har mye å si for utseendet

Håret kan styles på utrolig mange måter, og med mange hårfarger å velge mellom er det utallige muligheter hva angår håret. Med langt, skinnende og bølgende hår ser det ut som du tar godt vare på håret og ofrer det mye tid, da det ofte er en møysommelig prosess som ligger bak denne looken. Du trenger en tykk krølltang, og del opp håret i forskjellige deler du behandler hver for seg. Så klemmes krølltangen sammen nedover håret slik at bølgene oppstår.

I 2018 er det endelig på tide å gå bort fra de såkalte «instagrambrynene» og gå tilbake til mer naturlige bryn. Det finnes en spesiell bryn-gel som kan børstes inn i brynene for å holde dem på plass, men du kan også få produkter som tilfører fiber og farge til brynene. Da får de et fyldigere utseende, samtidig som den naturlige looken beholdes.

Scroll to top